Kevin Katinas best trick op Balaton Bikefest

Door Dennis Katinas

Gisteren toen ik in Chechie rondjes reed met de auto tijdens de Craft Bike Trans Germany ( ff verkeerde afslag genomen ) een bericht van Kevin gehad vanuit Hongarije.

Hij heeft deelgenomen aan een dirt jump contest tijdens het Balaton Bike Festival.
Met een deelnemers als Sam Pilgrim, Martin Soderstrom, Amir Kabbani en vele anderen internationale DJ toppertjes en met een prijzenpot van 10.000 euro loog het er niet om.

De kwalificaties gingen extreem goed, hij kwalificeerde zich als 5th. Hij is met griep naar Hongarije gegaan dus hij was voor de finales flink vermoeid, ook werden er nog wat aanpassingen gedaan aan de jumps wat ook niet bepaald handig was. Ondanks heeft hij toch nog een paar dikke runs kunnen neerzetten en is hij als 9th geeindigd, erg lekker!

uitslag:
1. Sam Pilgrim
2. Martin Söderström
3. Amir Kabbani
4. Nikolas Leitner
5. Lenthár Gábor
6. Ray Samson
7. Horváth Ferenc
8. Bartek Obukowicz
9. Kevin Katinas
10. Linus Sjöholm
11. Blake Samson

Na de finales was er nog een best trick contest. Bijna iedereen was al aan het kutten en had geen zin meer. Dus is de best trick met een kleine groep rijders gehouden. Kevin heeft deze gewonnen met een flip tire grab die hij heel lang vasthield. Sweet!

Over een paar dagen heeft hij een wedstrijd in Chechie, fingers crossed! Hij is daar al automatisch geplaatst voor de finales, dus dat scheeld al weer.

Kevin wordt gesponsord door Spank, Hope en Kona.