SDG houdt er mee op

Bron: SDG Bikesports

Vanmorgen keek ik op de SDG site en leek er nog niets aan de hand, maar een uur later stond het volgende bericht op de site:

Beste trouwe SDG Bike Sports klanten/ bezoekers,

Het doet mij zeer dit bericht te schrijven. Helaas moet SDG Bike Sports ermee stoppen. Dit door de financiƫle crisis en tegenvallende verkopen, waardoor het niet meer haalbaar is om door te gaan waar we zo lekker mee bezig waren. 3 jaar lang heb ik gevochten om van SDG Bike Sports een succes te maken en hopelijk is niet alles voor niets geweest!

De site blijft voorlopig gewoon bestaan, want op dit moment stoppen we alleen met het verkopen van producten en gaan nog eens goed nadenken wat we in de toekomst gaan doen. We willen graag nogsteeds leuke evenementen organiseren voor de scene. Hier binnenkort meer over... Eerst eens door deze fase zien te komen en afwachten hoe wij uit deze strijd gaan komen. Alle lopende orders zullen netjes afgehandeld worden en e-mails zullen voorlopig nog gewoon beantwoord worden.

Ik wil iedereen bedanken voor steun & support de afgelopen jaren en hopelijk tot snel op 1 van de evenementen! Mocht jullie nog vragen hebben of ons een steuntje in de rug willen geven, dan kan je ons mailen op info@sdgbikesports.nl.

met vriendelijke groet,

Sjors de GeusDamn!!! Die hakt er in!!! SDG is, zeker in het afgelopen jaar, toch wel een begrip geworden voor bikers in Nederland. We hopen dat Sjors en Bou hun weg vinden en niet uit de scene verdwijnen. Dirt-wise zal dit toch niet snel gebeuren.

See you on the trails mannen!!!!

Greetz Sweettrails Crew