WTF: Mike Spinner Quadwhip en 1080!!!

Omdat ik blijkbaar de enige ben die het heeft gezien hier het filmpje van Mike Spinner tijdens de AST Dew Tour waarbij hij eerst een 4-voudige tailwhip land en daar achteraan een 1080!!!

Enjoy!!!

Greetz Ilja

DJ: Sergio Layos op zijn eigen trails


Sergio Layos riding his trails from Urbankat on Vimeo.

HOT: Kwartfinales Olympische Spelen

Bron: sportweek.nl

Raymon van der Biezen (foto) en Rob van den Wildenberg hebben woensdag beslag gelegd op een plek in de Olympische halve finales in de BMX. Voor Robert de Wilde waren de kwartfinales in Peking het eindstation. De 31-jarige fietscrosser eindigde in zijn drie runs respectievelijk achtste, tweede en weer achtste en werd daarmee zevende in zijn heat.

Alleen de beste vier van de vier heats gingen verder en Van den Wildenberg was in de heat van De Wilde een van de gelukkige crossers. Van den Wildenberg werd tweede, vijfde en eerste in zijn runs en tweede in de heat. Ondanks een val in de derde run ging ook Van der Biezen verder. Hij stapte snel op zijn fiets en werd nog vijfde. Met een vierde plek in de eerste run en een eerste plaats in de tweede eindigde hij op de derde positie in zijn heat. De halve finales staan donderdag op het programma.

Lieke Klaus (foto) is op de elfde plaats geëindigd in de kwalificatie voor de Olympische halve finales in de BMX. De Nederlandse zette in de eerste run de zevende tijd (38.709) neer en slaagde er in de tweede run (38.808) niet in die tijd te verbeteren. De Française Anne-Caroline Chausson kwam in 36.660 tot de snelste tijd.

Video kwalificatierun 1 mannen>>>
Video kwalificatierun 2 mannen>>>
Video kwalificatierun 1 vrouwen>>>
Video kwalificatierun 2 vrouwen>>>