Hans Struijk Fietsen sponsor van de Sweettrails

Gisteren hebben Patrick en ik (Ilja) een gesprek gehad met Timon Rutten van Hans Struijk Fietsen. Zij hebben Dokman overgenomen en willen een stuk bmx gaan oppakken hetgeen welkom is met het wegvallen van bijvoorbeeld Hans van Wijk. Wij zijn gevraagd om input te geven over de gangbare producten zodat zij weten wat ze neer moeten zetten. Hans Struijk Fietsen zal als sponsor zorgen voor graszaad voor de trails zodat deze niet weer binnen de kortste keren vol staat met onkruid en het geheel er netter uitziet. Ook krijgen wij van hen 2 hekken en een bruggetje (die wij zullen gebruiken in de freeride track). In ruil hiervoor zullen wij Hans Struijk Fietsen promoten en wij hopen op een prettige samenwerking. Hieronder een stukje over Hans Struijk Fietsen van AD.nlBron: AD.nl

DEN HAAG - Terwijl je in de showrooms van veel autodealers een speld kunt horen vallen, is het druk bij Hans Struijk Fietsen aan de Waldorpstraat in Den Haag.


Bastiaan Hage- nouw (links) en Timon Rutten bij Hans Struijk Fietsen aan de Waldorpstraat. FOTO ROBERT VAN STUYVENBERG

„Ondernemen in een gezonde markt waar de relatie met de klant kan worden verbeterd. Dat is wat we willen,’’ zegt Bastiaan Hagenouw. Samen met Timon Rutten kocht hij begin dit jaar de bekende Haagse tweewielerspecialist Hans Struijk Fietsen. De overname is een schot in de roos. Want als er één branche is die géén last heeft van de kredietcrisis, is het de fietsenhandel.

Lees verder>>>