Zware brand in skatepark Sint-Niklaas

Bron: De Standaard Online

SINT-NIKLAAS - In het centrum van Sint-Niklaas woedt donderdagmiddag een zware brand. Dat bevestigt burgemeester Freddy Willockx. Een indoor skatepark aan de Lindenstraat is volledig uitgebrand.
Het skatepark is intussen ingestort. De vlammen zijn overgeslagen naar een buurbedrijf, dat autovelgen maakt. Daar zijn niet-toxische vloeibare gassen opgeslagen, wat ontploffingsgevaar veroorzaakt. Volgens burgemeester Willockx zijn er regelmatig ontploffingen te horen.

Willockx meldt nog dat de brand volgens de brandweer 'omschreven' is, maar nog niet onder controle. Extra brandweercorpsen uit de regio van Sint-Niklaas zijn onderweg.

Er zijn geen slachtoffers, maar aan de inwoners van Sint-Niklaas wordt gevraagd ramen en deuren dicht te houden.

Wat de brand veroorzaakt heeft, is op dit moment niet duidelijk. Burgemeester Willockx zegt dat er mogelijk laswerken aan de gang geweest zouden zijn in het skatepark, maar of die ook verband houden met de brand is onder groot voorbehoud.

Uhmmmm....... Scotty Cranmer!!!

Ik heb een tijdje terug al gezien dat hij 'm in de foampit deed maar nu dan ook in een skatepark. Ik wist dat die jongen kon rijden, maar een frontflip-tailwhip? WTF!!! (tegen het einde van de vid)En dat is niet het einge wat Cranmer kan: