Wedergeboorte "Middenberm"

Triest was het toen de gemeente Den Haag de dirtspot bij Scheveningen met de grond gelijk maakte. `De Middenberm` was dan ook niet bepaald legaal gebouwd en naar wij hebben begrepen hebben klachten van de buurtbewoners tot het verwijderen van de spot geleid.

Ik sprak afgelopen dinsdag Sjors van SDG die mij wist te vertellen dat de spot weer terugkomt!!! De gemeente heeft toestemming gegeven en helpt zelf financieel mee. Nu is het zaak dat de SDG Crew ook door andere crews een handje wordt geholpen om er een mooie spot van te maken. Check het SDG Bikesports forum voor updates en ook wij zullen hier de nodige aandacht er aan schenken.

Bouw weekend Bikepark Heerenveen een succes


Afgelopen weekend was het grote bouwweekend van Bikepark Heerenveen. Ik heb Sjors van SDG gesproken en die vertelde mij dat het een groot succes is geweest en dat het een onwijs vette dirtspot aan het worden is. Ik zeg "aan het worden is" omdat de spot nog steeds in ontwikkeling is. Diverse Crews uit Nederland werken er aan en de Crew van Bikepark Heerenveen is erg hard bezig om misschien wel de vetste dirtspot van Nederland te ontwikkelen.

Kijk hier regelmatig voor een update en wij zullen op deze blog er ook regelmatig aandacht aan besteden.